Castanyada

Maria La Castanyera i el cistell

Maria La Castanyera i el cistell

Ui!!! quin munt de castanyes !!!!

                                                A Cal Diable La Castanyada comença amb la rebuda dels alumnes per fer-los una explicació del lloc on es troben i presentar-nos, tant els monitors, com la Maria La Castanyera

Tot seguit anirem a la sala que en diem obrador per començar a preparar els panellets. Començarem explicant com es fan i després, remenant, amassant, untant, i decorant els ingredients. Finalment els hi portarem a la Maria La Castanyera perquè ens els posi al forn.

Un cop fets els panellets, anirem al bosc, on el diable Banyetes ens ha amagat les castanyes. Les recollirem en un cistell i les hi donarem amb en Met que tindrà un foc preparat a la plaça de la casa  per coure-les.

Mentre esperem l’hora de dinar, podem jugar a la pista, al jardí o al camp de futbol o si tenim temps fins i tot podem anar a veure els animals de la granja.

Després de dinar i al voltant del foc amb la Maria La Castanyera de protagonista, ens menjarem les castanyes i els panellets, i cantarem les cançons adients per la jornada (les de tota la vida) i d’altres pròpies i exclusives de Cal Diable.

Maria La Casteyenra i els panellets

Maria La Castanyera i els panellets