Centres d’interès

Per fer l’estada més completa, podeu escollir un fil conductor, que farà que les activitats tinguin molta força i màgia.
Podem adaptar els centres d’interès que porteu des de l’escola.

Els centres d’interès proposats són:

El Diable Banyetes

El Diable Banyetes, viu a les terres de Cal Diable. És una mica entremaliat, despistat i bromista, però també és molt simpàtic i l’hi agraden molt els nens i nenes.

És amic de totes les plantes i animals que viuen al bosc. Darrerament, en Banyetes i el seu amic Xaloc (que és un drac), estan tristos i una mica malalts perquè hi ha persones que no respecten la natura.

És per aquest motiu que necessita la vostra ajuda!!!

Que el voleu ajudar???

Els Indis

La tribu dels “Diables Rojos” fa moltes generacions que viuen a les terres de Cal Diable.
Aquesta tribu que viu amb pau i harmonia amb la natura ja fa temps que arrosseguen un greu problema.
El homes, contaminen l’aire, emmetzinen l’aigua i maltracten la terra. Degut a això, molts membres de la tribu dels “Diables Rojos” s’han posat malats i cada vegada són menys.
És per aquest motiu que el Cap, ens demanarà de formar part de la tribu, però caldrà passar les proves per poder ser admès i no es tant fàcil.
Haurem de demostrar les nostres habilitats, un gran valor i sobretot molt respecte a tots els éssers vius.
Finalment i només si aconseguim ser admesos a la tribu, participarem a la gran festa dels “Diables Rojos”.

Els Bandolers

Viuen a les terres de Cal diable, concretament a la Serra dels Esgavellats.
Lluiten contra la tirania i els abusos del rei Foix i la seva Cort.

A base d’impostos elevats, el dret de cuixa, els canvis de la llei segons li pica, i l’esclavatge injustificat, fan que la gent que viu a les seves terres no puguin ser feliços i passin gana.

És per aquest motiu que algunes persones cansades de tanta injustícia i maldat, han decidit plantar-li cara i transformar-se en Bandolers.

Intenten alliberar el poble i roben als rics per ajudar als pobres. Però… l’exèrcit del rei els persegueix per capturar-los, i es per això que han d’amagar-se a les muntanyes.

Les captures del Rei i la por a que els agafin ha fet que cada vegada siguin menys. És per això que necessiten la vostra ajuda.

QUE VOLEU SER BANDOLERS? O POTSER TENIU MASSA POR I VOLEU SER ESCLAUS DEL REI?